Landschapsarchitect Jan Joris

Een bijzondere combinatie van inspirerende architectuur en wonen in je eigen natuurgebied. Grenzend aan het centrum, in het historische Annapark, aan de bosrand of aan de monumentale lanen. Het aanwezige bos, de hoge bomen en de omringende natuur geven Annahaeghe op natuurlijke wijze een omsloten karakter.

Unieke landschappelijke woonomgeving

Ontwerper van het groene raamwerk van Annapark is de Belgische landschaps- en tuinarchitect Jan Joris. Geschoold in landschapsarchitectuur en stedenbouw ontwerpt hij unieke landschappelijke woonomgevingen, waarin beleving en welzijn centraal staan.

Het bestaande groen wordt in optimale conditie gebracht, nieuw groen is zorgvuldig geselecteerd en wordt op nauwkeurige wijze toegevoegd. De hagen en bosschages zorgen voor prachtige kleurcontrasten.

Unieke plek

Licht en schaduw, open en gesloten, hoog en laag groen wisselen elkaar af waardoor verrassende zichtlijnen ontstaan. Deze bijzondere woonomgeving heeft respect voor de historie, het landschap en de aanwezige natuur. Daar word je stil van. Het is een unieke plek om in balans met de omgeving te genieten van het leven.