Venray, daar wil je wonen!

Venray is een gezellige stad in het noorden van Limburg met een bovenregionale aantrekkingskracht, die zich vooral kenmerkt door de prachtige natuur en het gezellige centrum. Centraal tussen het landelijk gebied en het centrum van Venray is het Annapark gesitueerd. Hier treft u het park, de uitgebreide voorzieningen en het grote areaal aan natuur aan.

Bereikbaarheid

Door de centrale ligging van Venray liggen ook steden als Venlo, Roermond, Nijmegen, ‘s Hertogenbosch en Eindhoven binnen handbereik, of u nu kiest voor de auto of voor de trein. Fijn als u er even helemaal tussenuit wilt. Via de A73 bent u in minder dan een half uur in Boxmeer en Venlo. In 35 minuten staat u in hartje Nijmegen. Liever met de trein? Geen probleem. Via station Venray bent u er in een mum van tijd.

Reistijd per auto
• Venlo: 29 minuten
• Nijmegen: 33 minuten
• Eindhoven: 45 minuten
• Arnhem: 60 minuten
• Maastricht: 70 minuten
• ‘s Hertogenbosch: 45 minuten

Voorzieningen

In het gezellige centrum vindt u zowel de nodige voorzieningen voor de dagelijkse boodschappen als een breed aanbod aan winkels. Het centrum bruist dan van de gezelligheid! Gezelligheid die u ook terugvindt bij de vele evenementen die Venray jaarlijks organiseert. Ook de omgeving van Venray heeft veel te bieden. Met een groot aanbod van activiteiten, zwembaden, attractieparken en speeltuinen. De omgeving leent zich bij uitstek voor een mooie wandeling of fietstocht. U krijgt dan de mooiste plekjes en natuurschoon met prachtige vergezichten te zien.