Duurzaam wonen mét hoogwaardige materialen

Annapark staat voor duurzaam, zowel in gebruik van eerlijke en hoogwaardige materialen voor de volledig gasloze appartementen als in de groene stedenbouwkundige opzet.

Versterken van het groene karakter

Door de ruime, niet traditionele, planopzet is er veel ruimte voor natuurschoon. Het groen wordt in hoogwaardig onderhouden en verder aangelegd op basis van het karakter van het Annapark, met mooie ensembles van bomen, hagen, bosschages en grassen. Landschapselementen als wadi’s zorgen voor een verrijking van de biodiversiteit. Door toepassing van open grastegels, zoals deze al toegepast zijn op het Annapark, wordt openbaar parkeren ingebed in de groene bermen.

Hoogwaardig en luxe afgewerkt

Paviljoens JOZEF & PIETER zijn hoogwaardig en luxe afgewerkt. Dat merkt u al bij binnenkomst in de centrale entrees. Hoge plafonds in zowel de algemene ruimten als de appartementen, stucwerk wanden en visgraatmotief vloeren in entrees en trappenhuizen met daarin de moderne lift zorgen voor een beleving die past bij de allure van de paviljoens.

Duurzame elementen

De appartementen zijn voorzien van drievoudige zonwerende beglazing in aluminium kozijnen. De gevels, daken en vloeren zijn hoogwaardig geïsoleerd en de vloerverwarming, gevoed door de lucht/waterwarmtepomp, zorgt voor een behaaglijk binnenklimaat, ook in de zomer wanneer de koelfunctie ingezet kan worden.

Meer dan compleet

Het hoogwaardige tegelwerk en bijpassend sanitair zorgt voor een luxe beleving. De royaal uitgeruste keuken, in kleur en opstelling naar keuze, met inbouwapparatuur in eigentijdse kleuren draagt hieraan bij.

De wanden en plafonds worden sausklaar afgewerkt. De binnendeurkozijnen zijn in hardhout uitgevoerd en voorzien van stompe deuren van maar liefst 2,5 meter hoog en doen recht aan de ruimtebeleving.

Al met al zijn de appartementen meer dan compleet opgeleverd waardoor wonen in paviljoens JOZEF & PIETER uniek is!