PAVILJOEN PIETER

Downloads

Downloads eerste verdieping PIETER

Benoitlaan 34
Het grootste appartement. Hoogwaardig
afgewerkt en royale ruimtes met uitzicht op het prachtige Annapark. Balkon met zicht op de privétuin en Franse balkons met zicht op de Benoitlaan. Mogelijkheid tot aanpassingen van indeling.

Benoitlaan 36
Appartement op de 1e verdieping met balkon gericht op de privétuin van paviljoen PIETER. Dit biedt weids uitzicht op het monumentale groen. De Franse balkons bieden zicht op de oostzijde van het Annapark.

Benoitlaan 38
Het overdekte balkon van dit appartement op de 1e verdieping geeft vrij uitzicht tot in het groen, hetgeen extra comfortabel is in de avondzon! Vanuit de woonkamer aan drie zijden zicht op het monumentale Annapark.

Benoitlaan 40
Appartement gelegen op de 1e verdieping van paviljoen PIETER. Het balkon aan de zuidzijde en de vele raampartijen geven alom zicht op het Annapark. Vanuit de keuken en woonkamer is er zelfs tweezijdig zicht.

Downloads tweede verdieping PIETER

Benoitlaan 42
Appartement op de 2e verdieping met balkon aan de zuidzijde biedt veel privacy. De vele raampartijen en de Franse balkons in de woonkamer zorgen voor een optimale en directe beleving van het Annapark.

Benoitlaan 44
De vele raampartijen en Franse balkons grenzend aan de woonkamer van dit appartement op de 2e verdieping geven een mooi zicht op het park. Het balkon gelegen aan de zuidzijde geeft veel privacy.

Benoitlaan 46
De 3-zijdige oriëntatie van dit appartement geeft zicht over de kruinen van historische en statige bomen. Geniet van het uitzicht op het overdekte balkon van dit appartement op de 2e verdieping van paviljoen PIETER.

Benoitlaan 48
Dit appartement met vrije ligging op de 2e verdieping geeft zicht over de daken en biedt uitgestrekte uitzichten. De vele raampartijen zorgen voor direct contact met het Annapark. Keuken en woonkamer bieden zicht aan twee zijden.